• Dátum: 09.06.2020
  • Tip: Cid Subervi
  • Kurz: 1.65


USA - Matchplay 120, Tenis muži - dvojhra

Cid Subervi Roberto - Karlovskiy Evgeny 1

V rámci USA - Matchplay 120 som si vybrala tip na Cid Suberviho. Rozdiel vo forme a výkonnosti oboch hráčov je tu jasný. Karlovskiy hral prípravné zápasy v Rusku v rámci Friendship Cupu a tá bilancia je doslova strašidelných 6/12, z toho sa odohralo 9 zápasov v hale s bilanciou 2/7 a zvyšok 4/5 na antuke. Prehry však bral v hale, kde mal byť silnejší s hráčmi ako 2x Tyurnev, Dzhanashiya (uhral 2 gemy v hale), Safiulin, Igoshin, Gakhov. Na antuke potom prehral s hráčmi ako 2x Vasilenko (vždy 0:2), Bublik (uhral 1 gem!!) a Nedelko. No a ktovie čo s ním spravil aj presun do USA, zrejme nič dobré to nebude lebo v prvom zápase čo tu hral, tak uhral s Fratangelom len 4 gemy a zápas totálne jasne prehral. V rebríčku mu patrí miesto 249. a maximum má len 222.miesto.

Cid Subervi je v rebríčku na pozícii 219. a maximum má má 215.miesto. Pred Koronou hral finále v Ann Arbor challenger a štvrťfinále Drummondville challenger. Po nútenej pauze pokračoval v rámci International Tennis Series kde dosiahol bilanciu 14/7, porazil tam Popka, Mejiu, 3x M.Redlickeho, 3x E.Kinga, Koepfera, T.Merciera. Aj už v rámci USA - Matchplay 120 odohral 6 zápasov a jeho bilancia je tu 2/4. Nieje to žiadna sláva ale má tam trojsetové prehry s Fratangelom, Popkom, McDonaldom. Vo dvoch prehral s U.Blanchom a poraziť dokázal Eubanksa 6:2 6:4 a U.Blancha 7:6 6:3.

Spolu ešte nehrali ale rozdiel vidieť už aj na zápase s Fratangelom, keď Cid Subervi s ním hral tri vyrovnané sety a Karlovskiy s ním dostal náklad a uhral slabé 4 gemy:
Karlovskiy - Fratangelo 3:6 1:6
Cid Subervi - Fratangelo 4:6 6:4 4:6

Cid Subervi je skrátka momentálne lepším hráčom a ja si tu na tiket veľmi rada pridávam jeho výhru. Forma Karlovskiyho je doslova katastrofálna, naopak Cid Subervi hrá pomerne dobre.

Tiket



Chat