• Dátum: 09.06.2020
  • Tip: Ninjas in Pyjamas
  • Kurz: 1.58

Open kurz bola velka parada, kto ho chytil tak cg. Mne sa to nepodarilo, ale zahram si aj tento dropnuty, pretoze si myslim, ze Astralis nemaju 3v5 ziadnu sancu proti palebnej sile NIP.

NIP vs Astra som hral uz na blaste, kde bolo na NIP 2.50 a to bola pecka. Takze opakovat sa prilis nebudem, kto chcete mozte si analyzu cez moje meno najst. Takze iba v skratke.
Astralis bez IGL- glaiva a top clutchera Xypexa uz vobec nie su to co byvali kedysi. Zacali prehravat jeden zapas za druhym. Dalo sa to trocha ocakavat, ale ze Jugi a Snappi budu hrat az tak zle som naozaj nepredpokladal. Rating na hodnotach 0.87 a 0.79 je velmi velka bieda. V podstate je to akokeby hrali v trojici a pokial Device, Magisk a Dupreeh nepredvedu naozaj nieco vynimocne, nevidim moznosti ako by svedov mali porazit.

NIP po vymene IGL nehrali tiez nic moc, Hampus sa vsak s timom uz zohral a urcite lepsie ako novi hraci Astralisu. NIP na DH sice moc dobre nezacali, ked prehrali s Vitality aj NaVI 0-2, no urcite to bolo sposobene aj spominanou vymenou za Lekra. Na Blaste vsak uz svedi isli neskutocne, porazili Astralis, Saw a uhrali remizy s Ence a Vitality (o remizach na blaste mam vsak svoj nazor). Nasledne v BO3 vypadli s Vitality, ale tento zapas si myslim, ze mali vyhrat - urcite boli lepsi a v subojoch 1v1 sa proste ta palebna sila hracov nawwk, rez, plopski ukazala. Najskor Vitality uplne vymazali na Nuke 16-7, pricom franzuci za CT stranu neuhrali ani jedinne kolo (to sa casto nevidi, proste velka parada), nasledny svoj pick za stavu 14-14 nezvladli a na Vertigu sa uz prehra dala ocakavat, proti Vitality. Kazdopadne ich hra bola naozaj skvela, prehrali velmi smolne, kludne z toho mohlo byt vitastvo 2-0. Momentalny Astralis by pre nich tak nemal byt problem.

Bany budu klasika D2 - NIP a Mirage - Astralis. Picky v prvom kole pravdepodobne NUKE/INFERNO od Astra a Train/Overpass od NIP. Osobne si myslim, ze decider neuvidime a NIP vyhra 0-2, ale ak by nahodou nie, tak decider bude podla mna jedna z nepicknutych map od Astralisu teda NUKE/INFERNO.

S vkladom idem za 8/10 kvoli dropnutemu kurzu, keby som vsak chytil hodnotu openu, tak by som isiel za 10/10. Mozno si za tie 2 unity vyskusam presny vysledok 0:2. GL. Kurz medzitym dropol na 1.58, kym som dopisal :(

Tiket



Chat