• Dátum: 08.06.2020
  • Tip: Vilella Martinez
  • Kurz: 1.3


TPG Exhibition Series, Tenis muži - dvojhra

Vilella Martinez Mario - Slobodchikov Ronald 1

Tu som sa rozhodla zahrať si na španiela Vilella Martineza. Ten by rozhodne tento zápas mal zvládnuť, je to skúsenený challengerový hráč s nemalými úspechmi. Najviac toho hráva na antuke. Tento rok držal pred korona pauzou bilanciu 3/6 a to zvládol kvalifikáciu na Australian Open, alebo hral dokonca 3 turnaje ATP a teda ie výsledky by som až negatívne nevidela. Tu si už v prvý hrací deň poradil s ďalším výborným antukárom Giustinom 4:6 6:4 10:8. V rebríčku mu patrí 187.miesto a maximum má miesto č.178.

Slobodchikov je v rebríčku až 388. a maximum má 384.miesto a je to len priemernejší hráč v porovnaní s Vilella Martinezom, nakoľko hráva len futures. Tento rok drží bilanciu 5/3, keď jeden futures vyhral, ale už okrem toho nič ďalšie neuhral a bral prehry s D.Dutra da Silvom, Sarkissian a potom skrečoval Cervantes-Huegunovi posledný zápas pred pauzou. Tu v prvý hrací deň porazil Martos Gomesa 6:1 6:1, potovm však nastúpil proti Giustinovi s ktorým Vilella Martinez vyhral. Slobodchikov však prehral vo dvoch setoch 5:7 2:6.

Ja dnes veľmi ochotne a rada a idem do tipu na Vilella Martinez. Rozdiel medzi obomi jasne vidieť aj na zápase s Giustinom.

Tiket



Chat