• Dátum: 08.06.2020
  • Tip: J.Richardson
  • Kurz: 1.57

James Richardson je veľmi skúsený hráč, ktorý je dlhoročným, bývalým hráčom PDC. Dlhodobo však nepatril ku špičke a po strate karty dostal počas koronakrízy šancu tu. Tej sa chopil a naplno ju využíva.

Už v prvej fáze, ktorá bola krátka - hralo sa 9 kôl v základnej časti, bol lepší, ako všetci ostatní. Získal 15 bodov, 7x vyhral, raz remizoval a len jediný raz prehral. Proti Hoganovi to síce v základnej časti bola práve "iba" remíza, no vo finále ho totálne zmlietol - vyhral 10:3.

No a včera to bola podobná story. Tentoraz sa zapojilo ešte oveľa viac hráčov. V základnej časti sa hralo 15 zápasov a skvelý Richardson neprehral jediný raz. 15 zápasov, 28 bodov - 13 výhier a 2 remízy - fantastické skóre 88:29.

Zakončil to skvelým štýlom, keď práve proti Hoganovi vyhral 6:2. Ten skončil napokon na štvrtom mieste, ale v závere naozaj stratil paru, keď prehral posledné 3 zápasy, s celkovým skóre 8:18.

Medzi Richardsonom a Hoganom bol napokon rozdiel 8 bodov, Richardson tiež vyhral o 13 legov viac a o priepastných 21 menej prehral.

Napovedali tomu aj štatistiky. V jednom zo zápasov sa blysol priemerom 115, včera mal tiež nad 100. V iných zápasoch (aj proti Hoganovi) sa ale pohyboval "len" na úrovní 85-90 bodov. Aj tam však ukázal svoje kvality a v rozhodujúcich chvíľach bol rozdielovým hráčom.

Zápas sa hrá na 8 víťazných legov, pozícia Richardsona je tak o to viac favorizujúca. Fair kurz vidím na úrovní 1,44.

Tiket



Chat