• Dátum: 06.06.2020
  • Tip: Ne
  • Kurz: 1.46

Neviem ako dlho tipsport vypisuje podobný druh stávky. Priznám sa, že som sa inšpiroval jednou takouto analýzou a odvtedy som si tento tip pridal viackrát na tiket a tentokrát to vyskúšam aj s analýzami. Druhým duelom, ktorý som si pre tento druh stávky vybral je zápas nemeckej bundesligy medzi Unionom Berlín a Schalke 04.

Na prvý pohľad tento tip z bundesligy v ktorej padá veľa gólov nedáva logiku, ale ja sa ho pokúsim vysvetliť. Obidva tímy disponujú štvrtou najhoršou ofenzívou v lige keď v doterajších 29 zápasoch dali zhodne po 34 gólov. Menej dal už len Bremen(30) a dvojica Dusseldorf/Paderborn(33). Ani v tomto dueli bookmakri neočakávajú gólovú prestrelku keď na under 2,5 máme kurz 1,74 čo sa v bundeslige ozaj často nevidí.

Union po koronapauze odohral 4 zápasy v ktorých získal bod za remízu 1-1 s Mainzom a gólovo sa presadil už len raz pri prehre 1-4 v Gladbachu. Schalke je na tom ešte horšie, keď prehralo všetky štyri zápasy a dalo len jediný gól pri prehre 2-1 v Dusseldorfe.

Samozrejme, že sa jedná o špecifický druh stávky. Kľudne môžme mať prehratý tiket aj pri výsledku 1-0, ale na druhej strane kľudne môže byť výherný aj pri výsledku 3-3. Ako som písal v úvode v tomto dueli sa veľa gólov neočakáva a ja verím, že strelci budú trafovať len nohami.

Tiket



Chat