• Dátum: 06.06.2020
  • Tip: Stuttgart
  • Kurz: 1.48

Výhru Stuttgartu som analyzoval aj v minulom kole pri ich zápase na pôde Dynama Dresden. Keďže sa mi ich výkon dosť pozdával dám si repete a zahrám si ich výhru v domácom dueli proti Osnabrucku.

Stuttgart v minulej sezóne vypadol z bundesligy aj napriek tomu, že má v kádri viacero známejších hráčov : kanonier Mário Gomez(6g), Holger Badstuber, Daniel Didavi(6g+3a) či Gonzalo Castro(7a). Presadzujú sa aj Nicolas Gonzáles(9g+3a) a Al Ghaddioui(7g+3a)V tabuľke sú aktuálne na druhom mieste, ktoré by znamenalo postup, ale na tretí Hamburg, ktorý by išiel do baráže majú náskok len 2 body a na štvrtý Heidenheim, ktorý by už zostal v druhej lige len 3 body. Po koronapauze síce prehrali prvé dva zápasy vo Wehene a Kieli, ale v poslednom dueli doma s Hamburgom ukázali veľkú morálnu silu keď s priamym súperom v boji o postup dokázali otočiť nepriaznivý vývoj z 0-2 na 3-2. Následne vyhrali v už spomínanom zápase na pôde Dresdenu 2-0.

Osnabruck je ligovým nováčikom a kvalita jeho hráčskeho kádru sa nemôže rovnať s domácim tímom.V tabuľke sa nachádzajú na 14. mieste so 4-bodovým náskokom na barážovú priečku s čím môžu byť relatívne spokojní. Nejakých známejších hráčov v ich tíme nenájdeme, keď hodnotu viac ako 1 mil. euro majú len dvaja hráči a to stopér Van Aken a ľavý obranca Agu(6a). Veľkým problémom pre tento tím môže byť absencia najlepšieho strelca Alvaréza(13g+3a), ktorý nehrá pre karty. V produktivite sa výraznejšie presadzujú : Heider(5a), Schmidt a Heyer(4g).

Stuttgart je veľmi dobrý v domácom prostredí kde to v tejto sezóne má 11-1-2. V hre o postup to bude veľmi tesné a tak by 5 kôl pred koncom mala byť domáca výhra s nováčikom povinnosťou.

Tiket



Chat