• Dátum: 06.06.2020
  • Tip: M.Arevalo/Behar
  • Kurz: 1.4

Celú dobu koronavírusovú som sa snažil tenisovým exhibičným zápasom vyhýbať, ale tentokrát neodolám a zahrám si dokonca deblový zápas. Pri viacerých analýzach som sa pokúšal dávať zohraté deblové páry proti nedeblistom a podobné to bude aj tentokrát.

Marcelo Arevalo je 29-ročný salvadorský hráč, ktorý je v rebríčku na 57. mieste pričom jeho maximom je 45. miesto. Kariérne to má skvelých 308/163. Na hlavnom okruhu síce vyhral len jediný turnajj v Los Cabos, ale až 16 ich ovládol na challengroch. Jeho parťák pre tento zápas je 30-ročný uruguayský hráč Ariel Behar, ktorý je v rebríčku na 72. mieste pričom jeho maximum je len o jednu priečku lepšie. Kariérne to má 287/227, na hlavnom okruhu síce nevyhral nič, ale na challengroch až 18 turnajov.

Alejandro Tabilo je 23-ročný čilský tenista, ktorý sa zameriava na singlovú kariéru. V singli je v rebríčku na 173. mieste, v debli na 281. pričom jeho maximum je len o 5 mieste lepšie. Na hlavnom okruhu si štvorhry na rozdiel od súperov nezahral a tak je jeho záporná bilancia 86/90 z challengrov a futures turnajov biedna. Jeho parťáka Juniora Oreho som na tenisportale mal dokonca problém nájsť, ale podarilo sa. Je to 27-ročný americký hráč, ktorý je v rebríčku na 287. mieste pričom jeho maximom je 274. miesto. Jeho zápasová bilancia je síce pekných 144/67, ale to je takmer všetko z okruhu futures kde je veľmi slabá konkurenia, o level vyššie na challengroch to má kariérne len 1/6.

Priznám sa, že som zápasové štatistiky Arevala s Beharom zbehol len tak zbežne a nenašiel som tam turnaj na ktorom by hrali spolu. U súperov to bude rovnako takže v tomto sú karty rozdané rovnako. Arevalo s Beharom sú však oveľa skúsenejší deblisti ako ich súperi a preto si v tomto zápase zahrám ich výhru. Fair kurz by som videl niekde na hranici 1,20.

Tiket



Chat