• Dátum: 01.04.2020
  • Tip: D. Brest
  • Kurz: 1.31

1. bieloruská liga, Futbal - muži

Dinamo Brest - Slavia Mozyr, TIP: 1

Dinamo Brest v minulej sezone ziskal titul so 75 bodmi, pred BATE Borisov so 70 bodmi. Ich bilancia bola priam uchvatna 23-6-1 a skore 70:22, dokonca aj vonku to mali 12-3-0 a skore 26:10, ale doma to bolo vyrazne lepsie utocne a zakoncili to tam s bilanciou 11-3-1 a skore 44:12. Aj preto tu bol pre mna dost velky sok ich remiza v prvom zapase sezony na domacom ihrisku so Smolevichi 1:1. Nasledne to vsak napravili vyhrou na ihrisku v Slutsk 1:0. Dnes vsak musia jasne zabrat naplno uz aj doma a dalsie straty si tu podla mna nedovolia.

Salvia Mozyr tiez uvod sezony vobec nevysiel a prehrali na ihrisku Slutsku tiez po vysledku 1:3. Doma vsak potom zaskocili Bate Borisov, kde zvratili stav ze prehravali 0:1, aby nakoniec zapas vyhrali 2:1. Porazit vsak dva najlepsie celky sutaze a to hned po sebe neprichadza do uvahy. Hlavne ak Slavia Mozyr boli vlani celkom len zo stredu tabulky.

Dinamo Brest vyhrali aj zapas o Superpohar pred sezonou so Sachtor Soligorsk 2:0. Tiez v pohari vyradili bez inkasovaneho golu Isloch Minsk. Takze na ich pevnu obranu sa tu spolieham aj dnes. Skratka myslim si ze Slavia Mozyr sa tu dnes nedokaze golovo presadit vobec a Dinamo Brest so svjimi vybornymi utocnymi silami sa presadi aj viac ako 1x.

Tu skratka ak nezasiahne vyssia moc, kvality su jasne na strane Brestu a mala by to byt pohodova 1!!!

Dinamo Brest to vyhra!!!

Tiket



Chat