• Dátum: 27.03.2020
  • Tip: FaZe Clan
  • Kurz: 2.04

Zdravím vás pri mojej možno poslednej analýze. Do tejto stávky dávam všetko čo som dokázal “zarobiť” na CS:GO a veľmi tomu verím tak pome na to. Bohužiaľ posledné stávky a analýzy nevyšli podľa mojich predstav a tieto online turnaje moc nemám rad ale to ma neodradí od tohoto zápasu.
Mousesport je určite výborný team kde majú super in game leadera= Karrigan ktorý vedel vytiahnuť tento team k neuveriteľným víťazstvám. Individuálne hráči či v mousesport alebo FaZe clan sú na top úrovni ale podľa mna ma FaZe clan väčšiu formu či šancu vyhrať tento zápas. Hrá sa online z izby alebo campu. Pričom oba teamy ak ma informácie neklamú hrajú z domu a woxic tým pádom hrá z Turecka kde bude mat vyšší ping.
Mousesport trosku dosť pohorel na poslednom turnaji v Katowiciach a myslím si že sa pokúsia snažiť o trosku iné taktiky keďže teamy už našli taktiky ktoré ich porážajú.
Prvé bany na mapy budú FaZe zabannuje Train a mousesport Mirage.
Budú sa hrať mapy Dust2 Nuke a inferno. (Škoda že sa na to nedá staviť).
Na týchto mapách fakt silno verím Faze clanu ako som písal aj v minulej analýze tak si myslím že v katowiciach by skončili v semifinale ak by nemali zrovna proti sebe víťaza NaVi ktorý ich z turnaju vyradil.
Ak by boli nejaké otázky tak rad odpoviem v komentároch.
GL nech sa zelená.

Tiket



Chat