• Dátum: 27.03.2020
  • Tip: Real Esteli a Více než 1.5
  • Kurz: 1.34

1. nikaragujská liga, Futbal - muži

Real Esteli - Las Sabanas, TIP: Real Esteli a pocet golov viac ako 1,5

V strednej amerike v Nikarague pokracuje futbalova sutaz aj napriek koronakrize. Konecne aj k tomuto zapasu vypisali dalsie stavky ako len zakladne a tak si v tomto zapase si rozhodne musim zahrat na domaci Real Esteli. Tento zapas snad inac nemoze skoncit ako ich jasnou vyhrou!!! Sily su tu rozlozene jasne a Esteli je na 3.mieste s bilanciou 7-2-2 a skore 22:7. Co je teda velka utocna sila a pevna obrana. Toto su hlavne devizy ktore do tohto zapasu potrebuju!!! Doma bilancia 4-1-1 a skore 16:3 a tu teda vidiet ze ten utok najlepsie funguje na domacom ihrisku!!!

Sabanas je jasne najslabsi celok a su na samom dne tabulky, co znamena ze aj ich bilancia je len 1-3-7 a skore tragickych 7:24. Cize absolutny opak Esteli a teda katastrofalna obrana a aj utok uplne na nic. Dokonca vonku bilancia 1-0-5 aa skore 4:18, cize tak ako Esteli hlavne doma vyborny utok, tak Sabanas zase ovela slabsia obrana vonku ako doma!!!

Real Esteli vyhrali posledne dva domace zapasy a to na nulu:
01.12.19 LP Esteli Sabanas 1 : 0
22.08.19 LP Esteli Sabanas 3 : 0

Tiez Real Esteli vyhrali aj tohtorocny vzajomny zapas na ihrisku Sabanasu:
06.02.20 LP Sabanas Esteli 1 : 2

Za domacich sa tu ocakava ze nastupi aj spolocne treti najlepsi snajperi sutaze mexican Guarch so 4 golmi a argentincan Acuna tiez so 4 golmi. Potom este Real Esteli disponuju 3-golovym domacim Betancurom a dalsimi domacimi dvojgolovymi strelcami a to Ayerdis, E.Castillo a H.Garcia. Jasne tu vidiet ze ten utok je porkyty vynikajuco a maju sa na koho spolahnut!!!

Sabanas ma len dvoch domacich dvojgolovych Reyesa a Mendietu a to na Real Esteli nemoze stacit.

U mna je toto jasny tip na jasnu vyhru Real Esteli!!!

Tiket



Chat