• Dátum: 27.03.2020
  • Tip: Lunds
  • Kurz: 1.4

Priateľské zápasy klubov, Futbal - muži

Lunds - IFK Malmö, TIP: 1

Takze tu sa jedna o suboj dvoch celkov ktore hraju rozdielnu sutaz a to Lunds hra v Division 1 a o sutaz nizsie hra v Division 2 tim IFK Malmö. IFK Malmö skoncil v minulej sezone na 12.mieste a tak sa im o 1 bod podarilo dokonca vyhnut zostupu este nizsie. Lunds zase v Division 1 obsadili 8.miesto s bilanciou 11-7-12 a skore 45:45. cize su take zdrave jadro svojej sutaze.

Uz v tejto sezone vsak hrali pripravne zapasy oba celky a tu je jasne na tom lepsie Lunds ktory tu ma bilanciu 3-1-2, ale prehry ma len s Halmstadom a Helsingborgom co su timy jasne na inej urovni. Okrem toho este remizovali doma s Trelleborgs 2:2 a aktualne najcerstvejsie vysledky pocas koronakrizy v priprave z poslednych dni su vyhry:
21.03.20 CF Lunds Osterlen FF 3 : 0
20.03.20 CF Lunds Skabersjo 4 : 3

IFK Malmö hrali len dva zapasy, kde najskor od prvoligoveho Malmö FF dostali pochopitelnu nakladacku 0:7, ale potom prehrali aj doma s Torns 2:3. Tu by som rad podotkol ze Torns je celok ktory skoncil v tej istej sutazi ako Lunds len 3 body od toho aby hral baraz o zachranu a bol teda horsim celkom. Na ich vyhru bol na ihrisku IFK Malmö kurz 1,6 a aj z toho pohladu na lepsi Lunds a na domacom ihrisku kurz 1,4 je vcelku solidny a oplati sa ho skusit zahrat.

Este by som rad dodal ze aj ked sa stretli davnejsie tak v predoslych vzajomnych zapasoch boli jasne lepsi hraci Lunds ktory v nich vedu s bilanciou 5-0-1 a skore 19:8.

Myslim si ze Lunds tu ma rozhodne vacsie sance a bezpochyby su kvalitnejsim celkom ako IFK Malmö. Jedna sa o priatelsky zapas ale aj tak im verim.

Tiket



Chat