• Dátum: 25.03.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.37

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Juventus Managua vs Ferreti...

Nikaragujská liga je v súčasnosti jednoznačne jednou z najatraktívnejších líg,k čomu výrazne prispieva aj fakt, že zápasy tejto ligy sa dajú sledovať aj v live stávkovaní a so zisťovaním výsledkov nie je absolútne žiadny problém.

Dnes, resp. skoro zajtra ráno sa odohrajú zápasy kompletného 11. kola a zase máme tým pádom o vzruch trošku v týchto hluchých dňoch, resp. nociach postarané.

Pre moju analýzu som si vybral zápas Juvestusu Managua s Walterom Ferreti, v ktorom sa zaiste stretnú lepšie tímy danej ligy, čo dokumentuje aj ich účasť v nedávnej vyraďovacej časti v rámci Apertury.

Už sme však v dianí trošku ďalej, je rozohraná Clausura, v rámci ktorej už tímy odohrali 10 zápasov, keď Juventus aktuálne patrí 7. miesto, Ferreti je dokonca štvrté.
Oba tieto tímy nemajú problém streliť gól, naopak aj ich defenzívy sú priemerné, čo ma vedie k tipu, že v tomto zápase minimálne dva góly padnú.

Juventus má skóre 13:14, Ferreti 14:11, oba tímy tak majú na zápas priemer min. jedného streleného, ako aj inkasovaného gólu, čo v aktuálnej sezóne v tejto lige splňuje len päť z desiatich tímov.

Ak sa pozriem na históriu vzájomných zápasov týchto tímov, tá je zápasovo bohatá, veď od augusta 2015 odohrali spolu 20 zápasov, keď až v 15 zápasoch padli minimálne dva góly.

Súboj týchto dvoch tímov má snáď mierneho favorita v hosťoch, ja však odporúčam tip na minimálne dva góly v zápase.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat