• Dátum: 25.03.2020
  • Tip: Junost Minsk
  • Kurz: 1.72

Bieloruská liga, Hokej - muži

Junost Minsk - Soligorsk (1.z), TIP: 1

V Bieloruskej hokejovej lige tu mame finalovy duel. Tato sutaz je snad jedina, ktora bude v tejto sezone poznat svojho vitaza a majstra. Do finale sa dostali Junost Minsk, ktory v krajine uz dlhodobo predstavuje absolutnu spicku a takmer isteho majstra kazdy rok. Dokonca par sezon dozadu si zahrali aj rusku "druhu" ligu VHLku. Tento rok teda doma vyhrali zakladnu cast s bilanciou 34-14-10 a skore 163:95. Ich najvacsia sila je na domacom lade kde to mali 19-7-3 a skore 96:46.

Myslim si ze tu vedia o co hraju a prvy zapas si rozhdone doma nepustia. Su navyse odpocinuti, nakolko Dynamo Molodecno vyradili 4-1 na zapasy v semifinale. To ich super Soligors bojoval do posledneho zapasu a 24.3. rozhodli v siedmom zapase o trosku prekvapivom vyradeni Grodna. Porazili ich dokonca na ich lade v rozhodujucom zapase 1:0, ked gol davali v 49.minute z presilovej hry.

Soligorsk vonku mali bilanciu 12-8-9 a skore 85:73.

Moj nazor je taky ze oddychnuty Junost Minsk bude mat ovela viac sil a prvy zapas doma rohodne vyhrali. Maju na to rozhodne obrovske kvality a aj skusenosti. A tiez myslim ze nakoniec aj ziskaju titul!!!

Tiket



Chat