• Dátum: 24.03.2020
  • Tip: North
  • Kurz: 2.04

EPL SEASON 11 - Skupina B

North - compLexity Gaming
Môj tip:1

Prečo?

North: Kjaerbye, aizy, MSL, gade, cajunb
coL: blameF, k0nfig, oBo, RUSH, poizon

V dnešnom poslednom skupinovom zápase nastúpia dánsky tím North proti európsko-americkému mixu compLexity. Vo včerajších vystúpeniach North zdolal BIG 2:0 na mapách Inferno a Vertigo a ich hra sa mi páčila. Rozhodla hlavne forma hráča gade, ktorý rozdával pecky v kľúčových kolách a nezľakli sa ani faktu, že na svojom map picku (Vertigo) čelili map pointom a dokázali to zlomiť na svoju stranu. V poslednej analýze, keď som analyzoval ich prehru proti forZe som tvrdil, že majú slabý map pool, no ten v tomto matchupe by mal stačiť.

compLexity nastúpili vo večernom zápase proti NaVi, kde vyhrali Inferno 16:14 na svojom picku, no na ďalších mapách (Dust2, Nuke) nedokázali nadviazať na tento výkon a prehrali 2:1. Taktiež treba povedať, že na Nuke neodohrali zlý zápas, no prehrali si to sami po hlúpych chybách, kde prehrali kľúčové kolo za ct a miesto 9:6, 10:5 halfy ju prehrali 8:7 a taktiež RUSH podal slabý výkon.

Dnešný zápas ani tak nerozhodnú mapy ako to, ako sa hráči vyspia a pripravia po individuálnej stránke. Mne sa nepáči štýl hrania hráča poizon (coL) a ako awp matchup má hráča MSL, ktorý je taktiež slabý, no skúsenosťami by ho mohol outplayovať. Toto považujem za kľúčové. Inak obaja majú solídnych bomberov v tíme, či už to je Kjaerbye či aizy (North) alebo blameF či k0nfig (col)
Mapy podľa mňa: Pick Northu vidím najpravdepodobnejšie na Nuke, no pri mindgames VETE by som to tipol aj na Inferno, coL pickne punish pick podľa veta pravdepodobne Train a decider by sme mohli vidieť Vertigo

Tiket



Chat