• Dátum: 21.03.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 4

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Soligorsk vs Grodno...

Z tohto zápasu som si spravil na nedeľu príležitosť číslo jedna, spomínal som to už niekedy dávnejšie, Tisport mi vypísaním tipov na strelcov gólov aj v Bieloruskej Extralige brnkol na strunu, tak prečo sa nezabaviť v tomto inak ťažkom období ?

V tomto zápase osobne nevidím favorita, zápas môže skončiť akokoľvek, veď na jednu stranu Soligorsk v tejto sérií zatiaľ dominuje viac, v základnej časti to však bolo naopak, viac sa darilo Grodnu, ktoré naviac nazbieralo v základnej časti aj o poznanie viac bodov.

Grodno naposledy neskórovalo, inak po tretíkrát v tejto sérií a nepredpokladám, že by sa tak malo stať opäť. Vyhovovalo by mi, aby padalo veľa gólov, nemožné to nie je, verím tomu a snáď sa mýliť nebudem.

Mojim tipom k tomuto zápasu je aj strelec Grodna menom Roman Berdnikov...

Meno tohto 27 ročného Rusa vám možno je známe, veď odohral mnoho zápasov v KHL, keď pôsobil v Omsku, Novokuznecku, Čerepovci, Jekaterinburgu, či Jugre.
V tejto sezóne je v Grodne novicom, avšak nesklamal, veď aj keď odohral za tento tím celkovo len 24 zápasov, jeho bilancia je 5+15.

Pre Romana som sa rozhodol z dôvodu, že v play off je s 27 strelami druhým najaktívnejším strelcom tímu a jeho bilancia v 9 zápasoch play off je 1+4 (ide o štvrtého najproduktívnejšieho hráča tímu).
V sérií proti Soligorsku má Roman bilanciu 0+1, pri jeho streleckej aktivite, by sa však gólovo už presadiť mohol.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat