• Dátum: 21.03.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 3.4

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Soligorsk vs Grodno...

Grodno ma naposledy veľmi sklamalo, nečakal som, že Soligorsku doma podľahnú a už duplom, že spôsobom, aby nestrelili ani gól.
Soligorsk však v tejto sérií dokázal Grodno poraziť na nulu už trikrát, čo je skutočne veľmi zaujímavé, nepredpokladám však, že by tomu malo byť tak aj tentokrát, ba naopak góly očakávam z oboch strán, snáď nám k tomu dopomôže rýchly gól v zápase a je jedno, že z akej strany.

Mojim tipom na strelca gólu v tomto zápase je aj Artyom Kisly...

Artyom je 30 ročný hokejista, ktorý toho za Grodno odohral už veľa, veď v tomto tíme pôsobil v sezónach 11/12; 12/13, následne v sezóne 16/17 a jeho pôsobenie je v tomto tíme aktívne až doteraz.

V tejto sezóne odohral celkovo 64 zápasov, jeho bilancia je 21+28.
Artyoma som si vybral ako strelca najmä pre jeho streleckú aktivitu, veď s 33 strelami ide o jednoznačne najaktívnejšieho strelca tímu v aktuálnom play off.

Artyom má podľa oficiálnej stránky v play off bilanciu 3+5, s Remezovom ide o najproduktívnejšieho hráča tímu, zároveň píšem s 3 gólmi aj o druhom najlepšom strelcovi tímu.

Artyom nastupuje aj na presilovky, ale v podstate týmto sa vyznačujú všetci hráči, ktorých odporúčam v rámci mojich analýz, ako tipy na strelca gólu.

Bilancia tohto útočníka v semifinálovej sérií proti Soligorsku je 1+2. Na to, že Grodno strelilo nejaký ten gól len v dvoch z piatich zápasov tejto série, Artyom bol takmer pri polovici týchto gólov.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat