• Dátum: 21.03.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 3.4

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Soligorsk vs Grodno...

Soligorsk je blízko k postupu do finále proti Junostu Minsk, je však treba ešte raz vyhrať a šance sú u tohto tímu tým vyššie, že Grodno privítajú na svojom ľade.
Poslednú výhru Soligorsku som na ľade Grodna absolútne nepredpokladal, šiesty zápas tejto série beriem,ako vhodný nedeľný adrenalín v tak silno oklieštenej ponuke a ako strelca hrám aj domáceho Andrei Feklistova...

Po Dadonovovi je Andrei druhým najaktívnejším strelcom tímu spomedzi útočníkov, keď po jeho boku je s 24 strelami ešte aj jeho ruský krajan Boiko.
Andrei má len 24 rokov a táto sezóna je pre neho v Soligorsku premiérovou, avšak prezentuje sa v nej vo veľmi dobrom svetle, veď v celkovo 64 zápasoch je jeho bilancia 21+37. Skvelá bilancia hráča, ktorý prišiel do tohto tímu zo Žlobinu.

V play off má Andrei bilanciu 4+6 a s 10 bodmi ide o najproduktívnejšieho hráča tímu, za ktorým je o 2 body už spomínaný Dadonov.
Andreiovi sa podarilo skórovať aj v poslednom odohranom zápase danej série, celkovo má v nej bilanciu 2+3, t.j. dá sa poznamenať, že mu zápasy proti Grodnu chutia, uvidíme, čo si pre nás pripraví v šiestom zápase tejto série.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat