• Dátum: 21.03.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.33

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Bujumbura vs Vital´O...

V rámci tejto analýzy zavítam na futbal do Burundi, aktuálna situácia nám prináša na tipovanie najmä exotiku, pokúsim sa ju odhadnúť.
Liga v Burundi je slušne rozbehnutá, tímy odohrali minimálne 24 zápasov a je na čom stavať.

V tomto zápase sa stretávajú tímy zo 14., resp. 3. miesta, hostia sú teda na základe aktuálneho umiestnenia miernymi favoritmi zápasu, avšak rozdiel medzi tímami je len 12 bodov a to má Bujumbura ešte zápas k dobru.

Domácich by som teda neodpisoval, viac ma však pri oboch tímoch zaujalo ich skóre, nakoľko oba tímy majú v priemere na zápas min. jeden strelený, či inkasovaný gól...

Bujumbura je na tom so skóre ešte o poznanie ďalej, za 24 zápasov, skóre 37:37 hovorí len o tom, že tento tím má hru založenú na ofenzívnom prejave a nepredpokladám, že by na tomto štýle doma niečo tento tím menil.
Naviac ofenzívny štýl tímu Bujumbura dokumentuje aj štatistika z výhradne domácich zápasov, ktorých odohrali v tejto sezóne 13 a to s bilanciou 6-2-5. Treba však zdôrazniť skóre 26:22 !

Myslím, že pri štýle domácich netreba ďalej rozoberať bilanciu hostí, nakoľko tí sa tomuto štýlu môžu len a len prispôsobiť a tento zápas ma jednoznačne navádza k tipu, že minimálny počet gólov v počte 2, je len to minimum, čo tento zápas môže v skutočnosti priniesť a dá sa očakávať aj vyšší počet gólov.

Uvidím, či moje úvahy budú samotným zápasom naplnené, snáď sa jedná o odhad správny.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat