• Dátum: 21.03.2020
  • Tip: Více než 4.5
  • Kurz: 1.37

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu VRZ vs Dorozhnik...

Kurzová ponuka je dnes skutočne veľmi oklieštená, osobne mi celkom chýba liga na Haiti :) , dostávam sa tak k Bieloruskému futsalu a tamojšej Premier League.

Futsal hrávam aktívne aj ja, síce len krajskú ligu, ale tak človek aspoň má páru, o čo v tom športe ide, aké sú pravidlá a podobne.
Vzhliadol som nejaké video aj s Bieloruskej Premier League, ich futsal bol na úrovni, kľudne si viem predstaviť, že by som sa na zápas v rámci tejto ligy pozrel.

Pre dnešnú analýzu som si vybral match medzi VRZ a Dorozhnikom, čo by mal byť jeden zo zápasov, ktorý by mal mať v rámci dnešného programu teoreticky vyrovnaný priebeh, veď ide o súboj štvrtého s piatym.

Medzi týmito tímami je rozdiel len 4 bodov, VRZ má však na základe skóre kvalitnejšiu ofenzívu, ako defenzívu, z čoho vyplýva, že by tento tím v dnešnom zápase mohol sláviť úspech.
Hostí však netreba rozhodne odpisovať, veď nie náhodou nazbierali relatívne vysoký počet bodov a to aj cez výrazne slabšiu ofenzívu, či defenzívu, akou sa prezentuje ich dnešný súper.

Jediný vzájomný zápas týchto tímov v aktuálnej sezóne: Dorozhnik - VRZ 1:4 !

Som toho názoru, že výsledok tohto zápasu, ako aj počet gólov v zápase bude silno závislý na fakte, či vôbec a koľkokrát sa podarí skórovať hosťom.

Aj keď mi to na základe štatistík vychádza na víťazstvo domácich, sám seba presviedčam o tom, že reálnejším tipom k tomuto zápasu bude počet gólov v zápase a to v minimálnom počte 5. K tomuto presvedčeniu ma vedú najmä posledné zápasy Dorozhniku vonku, keď tento tím dokázal streliť 5 gólov siedmej Ohrane, či druhému BCH.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat