• Dátum: 20.03.2020
  • Tip: Atl. Petroleos
  • Kurz: 1.88

Opäť zájdem do jednej z afrických líg, kde sa ešte hrá futbal. A myslím si, že v tomto prípade máme ďalší veľmi hodnotný kurz. Hosťujúci tím z hlavného mesta je na špici tabuľky a pred tretím Bravosom majú náskok 11 bodov, pričom domáci majú jeden zápas k dobru (Luanda 51b., domáci tím 40b.).

Petroleos Luanda takisto jasne dominuje v oboch dôležitých aspektoch - útok/obrana. Hostia v 23 zápasoch skórovali až 38x, domáci hrali o zápas menej a skórovali len 26x, pričom 19x inkasovali. Hostia inkasovali len 10x.

Aj tento zápas sa hrá bez divákov a teda slušná výhoda domáceho tímu sa aspoň z tohto hľadiska maže. Hostia majú navyše vonku výbornú formu. V 11 zápasoch vonku získali až 22 bodov, pričom v posledných 5 zápasov ani raz neprehrali.

Výborne sa naladili práve 5.zápas dozadu, keď na pôde alžírskeho tímu USM Alger remizovali 2:2, pričom domáci boli jasným favoritom (kurz 1,56).

Posledné 2 vzájomné zápasy je to 1 remíza a 1 výhra Luandy. Celkové skóre 1:4. Domáci síce vyhrali na svojej pôde už 6 zápasov po sebe, no ani raz to nebol súboj proti jednému z TOP tímov, ktoré sú kvalitatívne inde, ako zvyšok ligy (oba tímy po 51 bodov a teda 11+b. náskok).

Fair kurz vidím na úrovní 1,72.

Tiket



Chat