• Dátum: 20.03.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.33

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Al Birah vs Jabal Al Mukaber Club...

Myslím, že po včerajšom vzhliadnutí ligy na Haiti, ma už vo futbale nemôže zaskočiť nič, dnes sa dostávam so svojou analýzou k ďalšej exotickej lige, tentokrát som v Palestíne.

Tamojšia liga je celkom slušne rozohraná, veď tímy majú za sebou 18, resp. 19 zápasov a teda ide pri jednotlivých tímoch o slušnú výpovednú hodnotu, ktorá ma pri tomto zápase vedie k tipu, že by v ňom mali padnúť minimálne 2 góly.

Ide o zápas tabuľkových susedov, veď domáci sú na 7. mieste, hostia idú do tohto zápasu zo 6. miesta, bodový rozdiel medzi týmito tímami nie je, rozdiel badať len pri pohľade na skóre týchto tímov.
Kým domáci majú po 19 zápasoch skóre 21:18, hostia sú na tom z pohľadu strelených, či inkasovaných gólov lepšie, ich skóre 32:25.

Pri pohľade na tabuľku tímov z domácich zápasov prichádzam na to, že Al Birah je doma len ťažšie zdolateľný, ich bilancia 5-4-1 je toho dôkazom a toto pri skóre 11:6. Al Birah má teda priemer cca. jedného streleného gólu na zápas, avšak ich obrana sa zdá byť na pomery Palestíny celkom kvalitnou,alebo to bude neschopnosťou ofenzívy ostatných tímov ?

Mukaber Club je každopádne tímom, ktorý je pri pohľade na ich skóre jedným z najofenzívnejších tímov ligy a to s prihliadnutím na ich strelené, či inkasované góly.
Mukaber naviac odohral vonku o jeden zápas menej, ako doma, avšak na ihriskách súperov v ich zápasoch padlo o 9 gólov viac. Tento fakt beriem za celkom dôležitý, skóre Mukaberu je vonku 21:12 a to chcem zdôrazniť ešte raz, že toto skóre je po 9 odohraných zápasoch.

Kým Al Birah pri pohľade na ich skóre predvádza doma, či vonku v podstate konštantné výkony, ofenzíva Mukaberu je vonku podstatnejšie lepšia, ako doma.

Ťažko odhadovať tento zápas, favorita v ňom nevidím, avšak tým minimálne dvom gólom v ňom verím.
V štatistikách nachádzam pri týchto tímoch päť vzájomných zápasoch, v každom z nich padli minimálne 2 góly, v troch prípadoch to boli tri góly a v jednom dokonca až štyri.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat