• Dátum: 19.03.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 3

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Grodno vs Soligorsk...

Táto semifinálová séria play off Bieloruskej Extraligy je o poznanie vyrovnanejšia, ako bola tá Junostu s Molodečnom, čo sa však dalo aj predpokladať.

Séria je medzi druhým a tretím tímom po základnej časti vyrovnaná 2:2, keď zaiste veľmi povzbudivé víťazstvo naposledy zaknihovalo práve Grodno, ktoré bolo na ľade Soligorsku za stavu 1:2 na zápasy pod tlakom, v predĺžení však dokázalo strhnúť víťazstvo na svoju stranu a na svojom ľade budú na tom mierne psychicky lepšie.

Ja v tomto zápase verím mierne domácim, mojim tipom je strelec Grodna menom Nikita Remezov.

Nikita je 29 ročný hokejista, ktorý má v celkovom sumáre v tejto sezóne veľmi dobré štatistické ukazovatele, veď odohral celkovo 66 zápasov, v ktorých strelil 22 gólov a na ďalších 38 prihrával.

Nikita bol ústrednou postavou svojho tímu práve v poslednom zápase tejto série, keď dvakrát skóroval. Toto boli prvé kanadské body tohto hokejistu v tejto sérií, predpokladám, že by mohli byť pre tohto hokejistu s číslom 90 aj veľkým povzbudením.

Ako sa Nikitovi darilo proti Soligorsku v základnej časti ? (odohralo sa v nej 10 vzájomných zápasov, Grodno ich vyhralo až osem)

Nikita bol v týchto zápasoch produktívny, nastúpil vo všetkých týchto zápasoch a jeho bilancia 3+7.

Na záver by som chcel pripomenúť aj fakt, že ide o hráča na presilovky, t.j. aj na základe toho pre neho bliká o niečo vyššia šanca na skórovanie, v presilovke sa mu podarilo streliť gól aj v poslednom zápase.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat