• Dátum: 19.03.2020
  • Tip: Junost Minsk a Více než 2.5
  • Kurz: 1.58

Očakávam, že dnes sa už táto séria zlomí a Junost Minsk postúpi do finále. Druhý celok základnej časti mal po 28 kolách o 13 bodov viac, ako Dynamo Molodečno, ktoré skončilo na štvrtom mieste. Ofenzívy síce boli veľmi porovnateľné (89 vs. 83 strelených gólov), ale v defenzíve to dnešným hosťom škrípalo počas celej sezóny oveľa viac (Minsk 43 inkasovaných gólov, hostia 77).

Zatiaľ je teda 3:1 na zápasy a Junost Minsk má "matchball". V oboch domácich zápasoch tím z hlavného mesta v tejto sérii zvíťazil. Najprv najtesnejším rozdielom (3:2), v druhom zápase to už bolo mierne presvedčivejšie (5:3).

Domáci ukázali aj slušnú psychickú odolnosť/silu, keď oba tieto zápasy otočili z nepriaznivého stavu. Hráči Junostu Minsk zároveň musia mať tento tím veľmi radi, veď Dynamo prehralo na pôde Junostu posledných 6 zápasov, pričom nezískali z týchto zápasov jediný bod. A minimálny počet gólov v zápase bol 5.

Domáci si to teda podľa mňa dnes už postrážia a nebudú zbytočne taktizovať. Pred náročnejším finále by im 1, či dokonca 2 zápasy navyše, rozhodne neprišli vhod. Fair kurz vidím na úrovní 1,50.

Tiket



Chat