• Dátum: 19.03.2020
  • Tip: forZe
  • Kurz: 2.22

EPL SEASON 11 - Skupina B

forZe - North
Môj tip: 1

Prečo?

forZe: faceckrack, Jerry, FL1T, xsepower, almazer
North: Kjaerbye, aizy, MSL, cajunb, gade

V dnešnom prvom zápase štvrtého hracieho dňa EPL volím výhru ruských onlinerov forZe nad dánskym tímom North. Obaja si vo svojom prvom zápase pripísali výhru nad coL (2:1), resp. NaVi (2:0). Práve neočakávaná výhra North nad NaVi nastavila kurzy tak ako sú a dokonca ešte mierne stúpol. Hlavnou nevýhodou Northu je map pool, ktorý je strašne weak. Svoj pick na Nuke uhrali s prstom v nose keďže toto je ich "domáca" a Dust2 zahrali dobre, no povedzme si na rovinu, že nikto z NaVi nehitoval svoje shoty, akými sa prezentovali na katowiciach.

forZe podľa môjho názoru zvládli ťažší zápas. Na mape súpera, taktiež Dust2, breakli svojho súpera v pomere 16:9 a mali jedinečnú možnosť vyhrať 2:0 keďže sa išlo na ich pick, ktorý bol Train. Halfu za Tčka si prehrali sami nezmyselnými rushmi a po tom, čo ich forcli druhé kolo za ct už to s nimi šlo dole vodou a šlo sa na decider - Mirage. Tam to bola riadna dráma, kde im pomohlo asi aj fakt, že poizonovi (coL) padol asi 3x internet v strede kola. Napriek týmto skutočnostiam to v dramatickom závere zvládli a pripísali si dôležité body do tabuľky.

Dnes očakávam podobnú drámu, kľudne môžeme ísť znova do troch máp, no môj osobný pocit je ten, že práve širší map pool tímu forZe rozhodne o víťazovi.
Môj tip na mapy: Inferno (Pick forZe), Dust2 (North), Mirage - decider

Tiket



Chat