• Dátum: 18.03.2020
  • Tip: Neprohra Brest
  • Kurz: 1.41

HC Meshkov Brest je vysoko kvalitný tím, účastník SEHA ligy a Ligy majstrov, kde patrí medzi tie lepšie tímy. Ich útok je famózny a strielajú pravidelne viac gólov ako súper v tomto dueli SKA Minsk, ktorý hrá Pobaltskú ligu a Bieloruskú medzi veľmi slabými tímami.

Prečo favorizujem Meshkov Brest : hrajú v Minsku s BGUFK Minsk, ktorý majú najhoršiu obranu v súťaži, veď inkasovali o viac ako 60g viac ako posledný tím súťaže a to má Minsk takmer raz toľko bodov ako posledný tím ligy. Brest strelil iba o 41g menej ako súper v dueli SKA Minsk a to majú o 2 zápasy menej, a oni sú schopný tých 41g dať za zápas, čiže majú najlepší útok súťaže (strieľaju v priemere takmer 36b) a idú hrať proti najslabšej obrane súťaže. Brest odohral už 5zápasov tento mesiac a po tom ako sa zrušila SEHA liga a Liga majstrov, tak verím, že dnes nastúpia v plnej sile a nemajú dôvod šetriť hráčov, čiže im to bude sypať a mohli by dať i vyše 40b.
SKA Minsk súper v dueli s Brestom naposledy hrali 4.3. a to je jediný zápas v mesiaci, takže iba trénujú a nemajú takú zápasovu prax ako Meškov Brest, ich súperom je predposledný Kronon, s ktorým hrali 4krát a strelili im v priemere 38g čo Brest svojmu dnešnému súperovi strelil v priemere 41g..

Brest by mal streliť BGUFK Minsku viac gólov ako SKA Minsk, ktorý hrajú v Kronore nakoľko, Brest má NAJ útok a hrajú proti najhoršej obrane, sú v zápasovom tempe, pretože SKA Minsk už 2týždne nehrali, Brest dal dnešnému súperovi v priemere o 3g viac ako dal SKA Minsk Kronoru, Brest má skúsenosti zo SEHA ligy a Ligy majstrov a taktiež ďaleko širší káder a kvalitnú lavičku,
idem do stávky 1X, pretože nečakám, že to bude výrazný gólový rozdiel, tak radšej na istotu ako červený krížik s nesprávnym tipom.

Tiket



Chat