• Dátum: 18.03.2020
  • Tip: Méně než 170.5
  • Kurz: 1.74

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Burevestnik vs Vladivostok...

V rámci Ruskej Basket Superlige dnes na seba narazia Burevestnik a Vladivostok, aktuálne tím štvrtý a druhý tím ligy, jedná sa teda o top zápas dnešného programu Superligy.
Tieto tímy patria medzi tímy s najlepšou ofenzívou v lige, avšak postaveniu daných tímov musia zodpovedať aj defenzívne schopnosti hráčov daných tímov, tými sa však prezentuje najmä Vladivostok, ktorý má vôbec najlepšiu defenzívu ligy.

Je zrejmé, že sa jedná o zápas, ktorý bude mať náboj, predpokladám však, že hlavne defenzíva bude v tomto meraní síl kľúčovou a zodpovedať by tomu mal aj výsledok.

Ak si zoberiem priemerné skóre týchto tímov na jeden zápas, tak:
- Burevestnik 87 : 82
- Vladivostok 86 : 74

V priemere teda v zápasoch Burevestniku padá 169 bodov, v zápasoch Vladivostoku je to 160 bodov. Ak dám do vzájomného priemeru skóre týchto tímov na zápas, tak vychádza priemer 164,5 boda.

Mnou vybraná hranica 170,5 boda je nastavená veľmi dobre, avšak v prvom vzájomnom zápase týchto tímov v aktuálnej sezóne dokázal Vladivostok doma poraziť tím Burevestnik 86:65, t.j. o 20 bodov a Vladivostok tak len dokumentoval ich veľmi slušnú defenzívu.
Defenzíve hostí verím aj dnes a verím, že v tomto zápase viac ako 170 bodov nepadne.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat