• Dátum: 17.03.2020
  • Tip: Více než 3.5
  • Kurz: 1.3

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Goztepe vs Rizespor...

Turecká Super Lig drží v tomto období kurzovú ponuku stávkových spoloční, inak nie príliš tipovatelná liga sa stala populárnejšou, aj keď vybrať správny tip k zápasom tejto ligy nie je najjednoduchšie.

V dnešnom zápase privíta Goztepe tím Rizesporu, pričom pôjde o zápas 8. tímu s tímom zo 16. miesta. Rozdiel medzi tímami je aktuálne 9 bodov, keď Rizespor okupuje aktuálne priečku, ktorá znamená zostup.
Z tohto ohľadu by sa mohlo zdať, že o viac hrajú hostia, avšak Goztepe nemá stále nič isté a stále to má tento tím bližšie k zostupu, ako k priečkam, ktoré znamenajú pohárovú Európu.

Stred tabuľky je pre Goztepe najreálnejším statusom tejto sezóny, úspechy sa však nedostavia samé, na druhej strane hostia hrajú o záchranu v lige a aj keď na tomto zápase budú absentovať diváci, o vzrušenie na trávniku by malo byť postarané.
Hráči si určite nedarujú nič len tak, Super Lig je známa tým, že sa v nej zvykne iskriť, tento zápas nebude z môjho pohľadu iný a predpokladám, že v ňom uvidíme minimálne 4 žlté karty, čo je inak tip, ktorý sa mi zdá byť z ponuky k tomuto zápasu vôbec najreálnejším tipom, ktorý by sa mohol aj zazelenať.

Štatistiky oboch tímov sú v počte žltých kariet z posledných štyroch odohraných zápasov zhodné - v troch zo štyroch boli rozhodcom ukázané minimálne 4 žlté karty.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat