• Dátum: 17.03.2020
  • Tip: Více než 3.5
  • Kurz: 1.33

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Molodečno vs Junost...

Bieloruská hokejová Extraliga pokračuje svojim programom play off aj dnes, v zápase Molodečno vs Junost očakávam zaujímavý hokej, pričom v tomto zápase verím viac hosťom.
Junost je obhajca titulu z minulej sezóny, tento tím má naviac v tejto sezóne za sebou aj sympatické vystúpenie v hokejovej Lige majstrov a tomuto tímu dávam rozhodne šance na obhajobu titulu.

Junost je v tejto sérií vo vedení 2:1 na zápasy, pričom všetky zápasy sa vyznačovali tým, že v nich padlo minimálne 5 gólov.
Ja pre tento zápas trošku v rámci očakávaní upúšťam, odporúčam tip, že v dnešnom zápase padnú minimálne 4 góly.

Zaujímavosťou je, že v prvom kole vyradil Junost tím Orsha, odohralo sa v sérií 6 zápasov, pričom ani v jednom z nich nepadli aspoň 4 góly.
Naopak Molodečno odohralo v prvom kole play off proti Gomelu až 7 zápasov, keď vo všetkých nám tie minimálne 4 góly padli.

Aj v tejto sérií je teda zrejmé, že stav gólov v jednotlivých zápasoch závisí najmä na útočných schopnostiach hráčov Molodečna, ktorým to zatiaľ v tomto play off gólovo padá.

Nepredpokladám, že by sa dnes mal stať opak, aj keď ide o nesmierne dôležitý zápas, veď Junost môže dostať dva "matchbally", aspoň 4 gólom verím.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat