• Dátum: 16.03.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.34

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Central Ballester vs CA Atlas...

So svojou analýzou sa veľmi netradične poberám do Argentínskej Primera D, v rámci ktorej na seba dnes narazia vyššie spomínané tímy.

Dá sa poznamenať, že obom tímom vstup do Clausury vyšiel, veď ani jeden z týchto tímov v úvodných piatich zápasoch neokúsil chuť prehry a aj z toho hľadiska nás dnes medzi týmito tímami čaká určite zaujímavý zápas.

Najmä hosťom však úvod Clausury vychádza na výbornú, veď s bilanciou 4 0 1 sú na čele poradia tímov, naviac ich skóre 11:1 vzbudzuje rešpekt.
Atlas naviac v posledných dvoch zápasoch porazil prvé dva tímy z fázy Apertura, tím Liniersu, ako aj tím Sportiva Barracas a nakoľko dnes domáci Ballester skončil v Aperture ako tretí najhorší tím, hostí predsa len v tomto zápase favorizujem.

V štyroch z posledných piatich vzájomných zápasoch týchto tímov nám padli minimálne 2 góly, tento tip odporúčam hrať aj tentokrát.
Ak sa pozriem bližšie na posledné zápasy Centralu doma a Atlasu vonku, tak Central doma z dlhodobého hľadiska uhral doma výsledky s min. 2 gólmi v zápase v posledných siedmych zápasoch, pokiaľ ide o Atlas, v ich zápasoch, keď nastúpili vonku, padli min. 2 góly v posledných piatich zápasoch.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat