• Dátum: 13.03.2020
  • Tip: Více než 2.0
  • Kurz: 1.31

Športový svet kolabuje pod nátlakom hnusoby menom COVID-19 a tak som si na spestrenie voľného času vybral jeden tip na počet gólov v menšej dôvere aj v menšom vklade. Pôjde o duel austrálskej ligy medzi Melbourne a Sydney.

Melbourne City sa nachádza na druhom mieste tabuľky s bilanciou 11-3-6. Na vedúce FC Sydney strácajú už 10 bodov a to ešte majú dva zápasy odohrané navyše. Austrálska liga sa však za normálnych okolností hrá s play-off fázou takže nič nie je stratené. V doterajších 20 dueloch má tento tím skóre 36:29 čo dáva priemer 3,25 gólu na zápas.

Western Sydney je v tabuľke s bilanciou 7-3-9 na 8. mieste pričom na play-off stráca tri body. V doterajších dueloch zaznamenali skóre 25:28 čo dáva priemerne 2,79 gólu na zápas.

Austrálska liga je tradične bohatá na góly. Svedčí o tom aj posledných 10 vzájomných súbojov týchto tímov. Z týchto zápasov by bola naša stávka až 8-krát výherná(minimálne tri góly) a dvakrát by sa nám vrátil vklad(2 góly). Ani raz teda napadol 1 a menej gól aby takáto stávka bola prehratá. Dúfam, že túto gólovú šnúru si tímy udržia.

Tiket



Chat