• Dátum: 12.03.2020
  • Tip: Ngannou F.
  • Kurz: 1.33

Zdravím Vás pri dnešnej analýze, sledujem MMA scénu už zhruba 11 rokov takže mám nejaké to know how ohľadne všetkého väčšie ako sused Fero čo sedí v krčme a sleduje Oktagon.

Dnes budem analyzovať zápas medzi francúzsko-kamerunským drakobijcom Francisom Ngannouom a Jairzinhom Rozenstruikom, ktorý sa uskutoční na konci tohto mesiaca.

Bude to zápas v ťažkej váhe o ktorej sa vraví, že stačí žmurknúť a môže byť koniec a mnoho krát to tak býva, no neznamená to, že zápas bude 50 na 50.
Francis Ngannou s bilanciou 14-3 je vyšší, má dlhšie ruky o takmer 15cm čo môže v priebehu zápasu dobre využívať, nehovoriac o jeho sile vďaka ktorej si z posledných 3 zápasov zaslúžil 2 zápasy večera vďaka krásnym knockoutom.
Mal by jednoznačne dominovať v priebehu celého zápasu, ak sa vôbec dočkáme niečoho viac ako len jedného kola.
Tréning určite nepodceňoval nakoľko môže on viac stratiť ako získať a on sám sa na tento zápas moc netešil nakoľko si ho jairzinho ešte nezaslúžil podľa rankingu, no nikto nechce proti Francisovi zápasiť.

Na druhej strane tu máme Jairzinha Rozenstruika ktorý všetkých presvedčíl o tom že niečo v ňom bude hlavne kvôli jeho poslednému zápasu ktorý mal s Alistairom Overeemom ktorý bol ukončený pár sekúnd pred koncom posledného kola nakoľko Overeemovi po rane roztrhlo peru.
Po celý zápas Overeem dominoval, rozenstruik nemal najmenšiu šancu, no napriek tomu vyhral.
Ja osobne to beriem tak, že to bolo o šťastí, no tu môžme jasne vidieť že stačí jedna rana.
Overeem bol niekoľkonásobne lepší počas celého zápasu a môžme povedať že to bol jeden z prvých lepších súperov proti akému Rozenstruik doteraz šiel, a celý zápas bol dominovaný.
Overeema si tiež pamätáme zo zápasu s Ngannouom ktorý ho zdemoloval v prvom kole.

Rozenstruikovi treba ešte čas a nejaké skúsenosti v UFC s lepšími zápasníkmi, na Francisa sa nechytá, preto si osobne myslím, že dominácia bude zo strany Ngannoua s Knockoutom v prvých dvoch kolách, no stavíme na výhru, keby náhodou šlo do rozhodnutia rozhodcov, kde Francis vyhrá nakoľko Rozenstruik nezvláda dlhšie zápasy.
Kurz 1.33 sa preto oplatí staviť už teraz na Francisa nakoľko ľudia budú podľa mňa masívne stávkovať tesne pred zápasom a kurz klesne.

Držím palce, Nech sa to bliští.

Tiket



Chat