• Dátum: 12.03.2020
  • Tip: Aspinall
  • Kurz: 2.35

Gary Anderson už nie je to čo býval, aj keď stále je to hráč s veľkým H a rozhodne hrajúca šípkarska legenda. Vek ale nepustí a nepustia ani jeho dlhotrvajúce problémy s chrbticou. Gary už proste nie je v takej fyzickej kondícii, aby hrával na všetkých, alebo aspoň väčšine turnajov a podľa viacerých vyjadrení už tam nie je ani taká chuť po výhre, ako pár rokov dozadu, keď bol Gary "back to back" majster sveta PDC.

Pozrime sa hneď na úspechy od 1.1.2019 až po dnešok, ktoré nám veľa prezradia : Gary vyhral na World Cupe s Petrom Wrightom, ale zúčastnil sa len 21 individuálnych turnajov, z ktorých až 10x vypadol v TOP128 a TOP64 (prvé a druhé kolo turnajov s najviac hráčmi). Maximom bolo pritom semifinále.

Nathan toho odohral podstatne viac, ale vyhral UK Open, US Darts Masters a dostal sa do 3 ďalších finále.

Od úvodu tohto roka je Gary síce v lepšej forme, veď vyhral hneď úvodný Players Championship tohto roka, no v Premier League ho zrádzajú najmä zatvárania - úspešnosť na doubloch má len 34,52%, čo je suverénne najmenej zo zúčastnených 9 pravidelných hráčov. Nathan má 42,65%. Nathan Aspinall má takisto po 5 kolách o 1,3 boda lepší priemer.

Fair kurz vidím na úrovní 2,25.

Tiket



Chat