• Dátum: 10.03.2020
  • Tip: Tottenham
  • Kurz: 5.86

Na dnes som si vybral zápas Ligy Majstrov medzi Leipzigom a Totenhamom. Totenham nezažíva práve najlepšie obdobie . V lige sa nachádza na mieste ktore nezaručuje postup do ligy majstrov. A pri ich súčasnej forme nevyzerá moc nádejne situácia, že by sa na tie miesta dokázali dostať. Prečo teda predpokladám víťazstvo Totenhamu?
Dôvodov je viac ale poďme postupne.
1. Neskúsenosť RB Lepzig v európskych pohárových súťažiach.
Lepzig je mužstvo ktoré sa medzí elitu len prepracováva. S európskymi súťažami ma takmer nulové skúsenosti a toto je jasná výhoda pre Totenham.
2. Totenham sa bude chcieť sústrediť na ligu majstrov.
Totenham za uplynulé obdobie stratil v lige 8 bodov po 2 prehrách a jednej remíze . Takisto vypadol v pohári s Norwichom. Preto je vidina postupu v lige majstrov atraktívnejšie ako sanca na postup v lige.
3. Totenham ani Mourinho sa nikdy nevzdávajú.
Totenham v minulých rokoch ukázal že dokáže zvrátiť aj zdanlivo nemožné. Najlepším príkladom je ich minuloročný dvojzápas s Ajaxom kde senzačné otočilo v posledných sekundách zápas na 3:2 a zariadili si tak postup do finále. Čo sa týka Mourinha tak obraty sú to čo zdobili Manchester United pod jeho vedením. Najlepší príklad je asi obrat na Etihad Stadium proti Manchesteru City z 0:2 na 3:2. Ale tých príkladov sa dá nájsť oveľa viac napríklad obrat proti Juventusu v minulej sezóne.

Toľko teda moja analýza. Želám veľa šťastia.

Tiket



Chat