• Dátum: 09.03.2020
  • Tip: Gurney
  • Kurz: 2.99

Daryl Gurney má za sebou skvelý turnaj, keď na včera skončenom UK Open vypadol až v semifinále, kde nestačil na famózneho Van Gerwena. Ten mu vo finále veľa nedovolil. Gurney mal pri tom priemer 96,67, no od začiatku udával tempo práve holandský hráč, ktorý zaznamenal priemer nad 100 bodov a trafil 11/21 doublov.

Gurney sa ale nemal za čo hanbiť, práve naopak. Na ceste do semifinále porazil svetového šampióna Petra Wrighta a tiež solídne hrajúceho Jelle Klaasena, ktorý po dlhej dobe takisto zaznamenal veľmi úspešný turnaj.

Treba férovo dodať, že Gurney pred tým 2-krát utiekol hrobárovi z lopaty. Proti O´Connorovi aj Brownovi čelil viacerým match-dart, ktoré jeho súperi nepremenili a on následne trestal. Ale v jeho hre nastal očividný progres. Úvod roka mu totiž vôbec nevyšiel a zatiaľ je aj bez výhry v Premier League.

Lenže proti Durrantovi mu dávam pomerne slušné šance. Pochybovať o Glenových kvalitách by bolo nezmyselné, ale ak porovnáme ich úspechy z minulého roka, nenájdeme veľký rozdiel :

Gurney : 7 dosiahnutých semifinále, z toho 2 semifinále na major turnajoch a semifinále aj v Premier League, 2 turnajové víťazstvá (turnaj PCH a ET) a 2 prehrané finále

Durrant : 3 dosiahnuté semifinále, z toho 2 na majoroch, 2 turnajové víťazstvá (v oboch prípadoch PCH turnaje) a 2 prehrané finále

V priemeroch síce minulý rok Glen dosahoval takmer (v priemere) 2 bodový náskok a tiež vyše 2 percentný náskok na doubloch, ale výsledkovo sa to veľmi neprejavilo.

H2H - 2:2 (všetky 4 zápasy min.rok)

Po úspešnom turnaji si môže Gurney opäť viac veriť a šanca na prvé tohto-sezónne víťazstvo v PL je pomerne slušné. Fair kurz vidím na úrovní 2,70.

Tiket



Chat