• Dátum: 09.03.2020
  • Tip: Torpegaard
  • Kurz: 1.37

Na tenisovom turnaji v kazachstanskom Nur-Sultane, ktorý síce tipsport uvádza ako hardový, ale určite sa pri mínusových teplotách, ktoré aktuálne v Kazachstane panujú hrá v hale si zahrám proti domácemu hráčovi Yevseyevovi v súboji s Torpegaardom.

Mikael Torpegaard je 25-ročný dánsky tenista, ktorý sa aktuálne nachádza na 170. mieste rebríčka pričom jeho maximum je len o štyri pozície lepšie. Dá sa označiť za hráča, ktorý aktuálne patrí na challengrovú úroveň kde sa dokáže dostávať do pokročilejších fáz turnaja o čom svedčí aj tohtoročné víťazstvo v Clevelandu a semifinále v Columbuse. Troška paradox u tohto hráča je ten, že kariérne odohral najviac zápasov práve v hale s bilanciou 47/23.

Denis Yevsejev je domáci 26-ročný hráč, ktorý je v rebríčku na 362. mieste pričom jeho maximom bola 280. pozícia. Je to hráč, ktorý kombinuje futures turnaje s challengrovými. Hala sa dá označiť za jeho najslabší povrch keďže je kariérne mínusových 35/38. V prvom kole tu síce v dvoch setoch zdolal Kravchuka, ale na predchádzajúcich futures halových turnajoch to mal len 3/2 s prehrami s Virtanenom(722 v rebríčku) a Zakharovom(403).

Aj keď ide o tip proti domácemu hráčovi tak v tomto prípade si zahrám výhru Torpegaarda z dvoch dôvodov. V jeho prospech určite hrá povrch a mala by aj herná kvalita. Torpegaard sa dá označiť za o level lepšieho hráča. Je úspešný na challengrovom okruhu zatiaľ čo o jeho súperovi sa to dá povedať maximálne na futures úrovni.

Tiket



Chat