• Dátum: 08.03.2020
  • Tip: Sp. Lisboa a Více než 1.5
  • Kurz: 1.41

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Sporting vs Aves...

Nie je nič lepšieho, ako si spríjemniť nedeľný večer zápasom Portugalskej futbalovej ligy, s dôverou sa dnes obraciam na Sporting a verím, že minimálne tento zápas prebehne v relatívnom kľude, aby sa človek nemusel vďaka priebehu príliš potiť :) .

Sporting dnes privíta posledný tím ligy, tím Avesu a všeobecne sa očakáva víťazstvo domácich, ktoré by inak mohol režírovať aj Šporar, pričom rozhodne verím aj tomu, že pri jednom góle to v tomto zápase neskončí.
Toto mi preto nahráva k tipu, že Sporting vyhrá a uvidíme viac ako jeden gól...

Sporting naposledy prehral na ihrisku Famalicaa, Sporar a spol. teda majú v tomto zápase určite zvýšenú motiváciu, aby predošlú prehru odčinili.
Som toho názoru, že Aves nemá príliš čím Sporting prekvapiť, tím s najhoršou defenzívou v lige prehral tri z posledných štyroch zápasov, pričom z víťazstva sa netešil v posledných štyroch zápasoch.

Posledné tri vzájomné zápasy sa niesli v réžií Sportingu, t.j. zápasy v rámci minulej sezóny, ako aj prvý vzájomný zápas tejto sezóny.
Sporting je aktuálne štvrtý, tlačia sa na neho Rio Ave, či Famalicao, Sporting pritom na tretiu Bragu stráca sedem bodov.
Zeleno-bieli majú o čo hrať, s posledným tímom ligy si poradia.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat