• Dátum: 07.03.2020
  • Tip: Remíza
  • Kurz: 1.85

Ahojte tipéri,

dnes sa pozrieme na anglickú ligu, zápas v ktorom proti sebe nastúpia dva anglické veľkokluby a to Chelsea proti Evertonu.

Na strane domácich nezasiahne do hry Tammy Abraham, Kante, Mateo Kovačič. Ďalej nezasiahne do zápasu ani Jorginho,z dôvodu suspendácie. Otázny zostáva štart stopéra Christensena, Pulisica a Williana. Hostia na oplátku nemôžu počítať so službami Schneiderlina, Colemana a Tosuna, ktorý má problémy s kolenom.

Chelsea bude mat výhodu v podobe domáceho prostredia. Očakávam búrlivú atmosféru, ktorá bude hnať domácich za dobrým výkonom. Everton sa bude snažiť využívať protiútoky, hráčov má na to ako stvorených či už Richarlison alebo Calvert-Lewin.

Z tabuľkového hľadiska je tu priepastný rozdiel 8 miest. Avšak naposledy keď sa hralo na Stamford Bridge zápas skončil remízou 0:0.

Rozhodne absencia dôležitých hráčov na strane domácich? Alebo aj napriek tomu prekoná Lampard "starú" školu Ancelottiho?

Keď som si prešiel všetky klady a zápory tak sa mi remíza na 1.polcas/zápas javí ako zaujímavý variant. Predsa len je to tip pri ktorom ak nevíjde polčas ešte stále je tu druhá šanca v podobe výsledku zápasu.
Koniec hlásenia.

Zhrnutie
Chelsea - Everton 1.polcas/zápas= X

Tiket



Chat