• Dátum: 07.03.2020
  • Tip: Méně než 2.5
  • Kurz: 1.8

Zápas Michaloviec som analyzoval aj minule a vyberám si ho aj teraz. Ako hosť sa predstaví posledné mužstvo tabuľky z Pohronia, ktoré chce mútiť vodu a nezostúpiť, ale zatiaľ sa im ich cieľ nedarí napĺňať. Podľa mňa sa o tom bude rozhodovať až od budúceho kola, kedy sa liga rozdelí na 2 časti a Pohronie bude hrávať proti papierovo slabším súperom. Ak chcú niečo so svojou ligovou príslušnosťou ešte urobiť, musia okamžite konať a niečo vymyslieť z ich hracou plochou, ktorá je neregulérna. Kde inde chcú získavať body, ak nie v domácom prostredí, kde to poznajú a hlavne pred svojimi fanúšikmi ktorí ich podporujú. Ak niečo neurobia v tomto smere, podľa mňa si podpisujú ortieľ a o rok ich v lige neuvidíme.

Predstavia sa na pôde Michaloviec, ktoré vybuchli v prvom kole na pôde Trenčína, ale ako je vidieť tréner Hrnčár robí dobrú robotu s Trenčínom a ako jediný dokážu momentálne potrápiť suverénny Slovan. Od vtedy Michalovce bodovali v oboch stretnutiach a majú solídnu východiskovú pozíciu v boji o vrchnú šestku. Hrajú doma s posledným tímom. Tabuľkové postavenie hlási jednoznačný zápas, ale ja by som si až taký istý nebol, podľa mňa to bude ťažký zápas. Aj keď domáce mužstvo by to malo zvládnuť, majú svoju kvalitu a hlavne na domácej pôde sú oveľa silnejší a veľa mužstiev odtiaľto s bodmi neodchádza. Proti nám hrá absencia stopéra Jose Carrillo Mancilla, ale myslím si že sa s tým dokážu vysporiadať.

Pohronie som analyzoval minule, kde som poukázal na ich posilnenie, hlavne v ofenzíve (Gerebenits, Tandir), aj keď výsledkovo resp. gólovo to vidieť neni. Túto časť ešte nestrelili ani jeden gól. Na druhej strane sa im nečudujem, 2 zápasy hrali doma na neregulérnom teréne, kedy by mal problém skórovať aj najlepší útočník sveta. Chalani sa musia niekedy chytiť, ale neočakávam že by tomu malo byť dnes, aj keď lopta je guľatá a Pohronie sa musí tlačiť dopredu. Aj keď ich záchranou by mohla byť aj baráž, čiže budú zbierať asi každý bodík.Michalovce inkasovali v tejto sezóne na domácej pôde iba 9 gólov, čo ich radí na vrchné priečky v tomto ukazovateli, k čomu napomáha šikovný brankár Kira. Na druhej strane Pohronie síce posilnilo, ale nedali gól už v troch zápasoch. Nemyslím si že Pohronie odíde s troma bodmi a tak to bude záležať na domácich, ako sa bude vyvíjať tento zápas. Ak nepadne nejaký rýchli gól, nejakú prestrelku by sme vidieť nemali. Michalovce môžu vyhrať, kvalitu na to majú. Veľa šťastia. Ďalšie VIP tipy len pre členov.

Tiket



Chat