• Dátum: 06.03.2020
  • Tip: Veselý
  • Kurz: 1.62

Zdravím Vás pri mojej analýze.
Dnes som si vybral duel v davis cupe kde už od piatku (pri písaní analýzy dnes) zvádzajú duel hráči slovenskej a českej repre.
Pred prvým zápasom sme boli kurzovými favoritmi na postup ale dnešný deň nám ukázal krutú realitu.
V prvom zápase nastúpil náš (podľa médii antukový špecialista) jozef kovalík (121) proti vo forme hrajúcom tenistovi jirim veselym (64).
Pred zápasom som podal českého tenistu a s pivom v ruke som sledoval ako nášho špecialistu cvičí :D Jeden veľký rozdiel bol servis. Veselý na nom so svojim trénerom popracoval a dnes ako aj v ostatných zápasoch v tomto roku sa oň mohol oprieť. A počas zápasu sa mi zdalo že si jirka uhral to čo potreboval. Jednoducho bol herne niekde inde.
Potom prišiel druhý zápas kde kurzový favorit andrej martin (95) mal poraziť čecha rosola (179) no nestalo sa :)
V tomto zápase sa mi zdalo ako keby andrej martin jednoducho v hlave nezvládol úlohu našej jednotky a nutnosť zvíťaziť mu zväzovala ruky a prehral pomerne jasne 0:2 na sety.
Zajtra v tomto dueli vidím jasného favorita na strane česka.
Po 4hre sa očakáva stav 1:2 takže zas bude andrej martin pod tlakom a jednoducho bude musieť čo s ešte lepším súperom ako mal dnes určite nezvládne. V jeho neprospech hovorí aj šnúra 5 prehier v rade.
Pokiaľ by česi náhodou rozhodli už vo 4hre tento duel sa ani neuskutoční. Ďalšia možnosť je že si andrej martin po katastrofe čo predviedol dnes zajtra ani nezhará. Takže keď zhrnieme všetky riziká stávkou na jriku veselého môžeme len získať :P Očakávam pred duelom že kurz pôjde pod 1,5.
Veľa štastia všetkým čo sa zvezú :o)

Tiket



Chat