• Dátum: 06.03.2020
  • Tip: Více než 4.5
  • Kurz: 1.61

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Jukurit vs Jyvaskyla...

Fínska Liiga postupuje rýchlym tempom, blíži sa nám play off a viacero tímov má stále o čo hrať.
Toto sa však príliš nedá konštatovať o tímoch Jukurit, resp. Jyvyskyla, veď oba tímy už majú svoj osud v tejto sezóne, teda v jej základnej časti, spečatený a v dnešnom vzájomnom zápase môžu hráči oboch tímov nastúpiť uvolnení.

Jukurit pri aktuálnom zisku 51 bodov môže zabudnúť aj na čo i len baráž o play off, na druhej strane je Jyvaskyla na 8. mieste, baráž o play off je neutečie, čo je však podstatnejšie, tím pod nimi má na nich stratu 14 bodov, aby Jyvaskyla strácala na tím pred nimi zase 8 bodov.
Nakoľko môže Jyvaskyla do konca základnej časti získať max. 15 bodov, je viac ako isté, že tento tím svoju aktuálne okupovanú ligovú pozíciu už nijako nezhorší, ako ani nezlepší.

Jukurit včera prekvapil na ľade Tappary,kde vyhral 4:3 po nájazdoch, pred tým tento tím odohral gólovo bohatý domáci zápas proti prvému Oulu, v ktorom prehral 3:5.
Tappara, ako aj Oulu, sú na svojich aktuálnych ligových priečkach teoreticky bez ohrozenia, toto platí aj pre Jyvyskylu, preto verím, že v konečnom dôsledku to opäť povedie ku gólovo bohatému zápasu po vzore predošlých dvoch zápasov Jukuritu.

Môj tip - v zápase padne minimálne 5 gólov.

Nech sa darí.

Tiket



Chat