• Dátum: 05.03.2020
  • Tip: 2:0
  • Kurz: 1.6

Zdravím típersku komunitu

V Davis cupe proti sebe nastúpi Austrália proti Brazílií a rozoberieme si zápas medzi jednotkou tímu Johnom Millmanom a dvojkou tímu Seybothom.

John Millman má čo sa týka povrchov rozhodne najlepší hard. Tento stále sa zlepšujúci 30ročný hráč je natoľko skúsený žeby si mal jednoznačne poradiť so Seybothom ktorý na harde prakticky nehráva. Millman bude mať podporu domáce prostredia a neviem čo by sa muselo stať aby pri adekvátnom výkone neporazil hladko hráča, ktory v tomto roku odohral jeden zápas aj ten hladko prehral.

Seyboth má za sebou slušný turnaj v Riu kde sa dostal cez dve kolá v 3.kole prehral s Čoričom. To najlepšie z tohto roka si ale nechal v Čilskom Santiago kde sa dostal až do finále,kde porazil nórsky talent Ruuda Caspera. Ked si čítate tieto riadky tak sa čudujete prečo tento zápas vídím tak jednozačne. Je tu ale veľké ale. Všetky tieto zápasy boli hrané na antuke! Posledný zápas na harde Seyboth odohral práve v Austrálií v kvalifikacií AO kde prehral z Nemcom Gojowczykom 6:4-6:2. Minulé zápasy na harde sa datujú ešte na august/september minuleho roka. Takže tu jasne vidiet na aký povrch sa Thiago zameriava. Naproti tomu ako som už spomínal pre Millmana je to najlepší povrch, takže pri optimálnom výkone si musí poradiť hladko v dvoch setoch.

Dovody výhry Millmana v prehlade:
- motivácia v Davis cupe v domácom prostredí
- kvalita Millmana na harde
-Seyboth na harde prakticky nehráva. Odohral turnaje v Južnej Amerike na antuke. Prechod na iný povrch bude pre neho naročný navyše proti velmi kvalitnemu súperovi ktory na harde trápi najlepších top hráčov.

Preto musím ist jednozačne do výhry v dvoch setoch. Plná dovera!

Tiket



Chat