• Dátum: 05.03.2020
  • Tip: Sacramento -3.5
  • Kurz: 1.68

Hra pokračuje.

Zápas medzi Sacramento Kings a Philadelphia 76ers. Sacramento je v oveľa lepšom stave, domáce prostredie a tiež neprítomnosti, ktoré ma Philadelphia, sú pre mňa dosť dôvodov na to, aby som uveril ľahkému a pohodlnému domácemu víťazstvu.

Sacramento má zatiaľ 27 výhier - 34 prehier a momentálne je desiate (v západnej konferencii). Spolu s niekoľkými ďalšími tímami sú veľmi blízko Memphisu (momentálne ôsmy a posledné miesto, ktoré vedie k play-off). Určite sú teda plne motivovaní. Sú v skvelej kondícii so 6 výhrami za posledných 7 kôl. Doma majú 6 po sebe nasledujúcich víťazstiev. Sú bez Bagley III a Holmes.

Philadelphia má 37 výhier - 25 prehier a momentálne sú šiesty (vo východnej konferencii). Su v zlom stave a sú omnoho slabší pri hre na vonku. Len aby som spomenul, že majú vonku 9 vyhier - 23 prehier a majú 9 následných prehier. Ďalším problémom pre nich sú absencia. Sú bez svojich dvoch najlepších hráčov: Embiid (23,3 PPG a 11,8 RPG) a Simmons (16,7 PPG - 8,2 APG - 7,8 RPG). Ďalší veľmi dobrý hráč Richardson (13,9 PPG) nie je k dispozícii.

V tejto situácii si myslím, že Sacramento bude schopne vyhrať.

Tiket



Chat