• Dátum: 05.03.2020
  • Tip: Liverpool -2.5
  • Kurz: 2.98

Liverpool privíta Bournemouth a ja v tomto zápase volím, troška odvážnejšiu stávku s vyšším hendikepom na domáci tím, že vyhrajú aspoň o 3 góly.

Liverpool už má prakticky domáci titul a je len otázka času v ktorom zápase pred koncom sezóny ho získajú. 22 bodov je jednoducho obrovský náskok (aj keď majú City zápas k dobru). Poslednú dobu ale zažili menšiu krízu. Nebudem to vypisovať dopodrobna, tu sú výsledky:

vs Atletiko Madrid (LM) prehra 1:0
vs WHU (PL) výhra 3:2
vs Watford (PL) prehra 3:0(!)
vs Chelsea (FA Cup) prehra 2:0

Z posledných štyroch zápasoch neskórovali až trikrát, čo pri útočnej mašine Reds je nevídaný jav. Navyše idú do odvety LM s gólovým mankom proti vyslovene defenzívnu tímu. V PL utrpeli prvú prehru v sezóne, takže jediná motivácia mať dokonalú sezónu bez prehry je v ťahu. A navyše cez týždeň vypadli aj z bojov v FA Cupe. A všetko sú zápasy kde nedokázali streliť ani gól! O štyri dni po tomto zápase ich ale čaká sledovaná odveta s Atletikom, a aj keď niekto može argumentovať že v zápase keď o nič nejde budú šetriť hráčov, nesúhlasím s tým. Zlá forma a výsledky je potrebné prerušiť a znova Anfield víťazne naladiť na doležitý zápas.

Bournemouth predvádza nevýrazné výkony a tak sa nachádzajú na poslednom zostupovom 18.mieste. Strácajú ale len kvoli skóre, nakoľko aj Watford a WHU majú rovnako bodov. Z posledných 5 zápasov ale vyhrali iba nad Aston Villou. Posledná remíza 2:2 s Chelsea sa ale teoreticky ráta tiež ako “výhra”.

Z posledných 5 vzájomných zápasov ale Bournemouth nedal Liverpool ani gól(!) a vždy dostal poriadny výprask:

0:4, 3:0, 0:4, 3:0 a posledný zápas tejto sezóny 0:3.

Liverpool potrebuje výsledkovo zabrať pred zápasom v Lige Majstrov a pozitíne nabudiť seba a aj divákov na Anfielde, ktorých proti Atletiku bude výrazne potrebovať. V lige majú na to ideálneho súpera, proti ktorému sa im dlhodobo výrazne darí. Zaujímavy je aj tip na istejší hendikep (-1,5), aj napriek viacpočetným analýzam na tento výsledok, som si ale vybral vyšší hendikep so zaujímavejším kurzom. Z dovodov vyššie spomenutých informácií, očakávam, že domáci v kľude pokryjú aj túto hranicu. 10/10

Tiket



Chat