• Dátum: 05.03.2020
  • Tip: Nedá gól
  • Kurz: 1.71

NY Rangers privíta Washington Capitals, a ja opať troška “zrecyklujem” predchádzajúcu moju analýzu a znova zvolím stávku, že Ovechkin neskóruje.

Washington sa nachádza na 3.mieste na Východe, na prvý Boston stráca 10 bodov, čo už pravdepodobne nestiahne. Naopak Rangers sú aktuálne na 10.mieste a bojojú o pozície do PlayOff.

Alexa Ovechkin veľmi predstavovať asi netreba. Ruský sniper ktorý v aktuálnej sezóne má na svojom konte už 45 gólov (za 65 zápasov). Dovody prečo ale volím stávku, že tentokrát bude gólovo naprázdno sú nasledovné.

Posledných 5 zápasov, sa mu stalo, že neskóroval 3krát! Dokonca posledných 12 zápasov, bol bez gólu 8krát!

Túto sezónu sa tímy stretli dvakrát a hádajte koľko krát sa Ovi presadil. Presne tak, ani raz. Kdežto pri prehre 4:1 sa to pri jednom góle dá ospravedlniť, pri domácej výhre 5:2 je to výraznejšie.

Za posledné 4 zápasy dal Rangers iba jeden gól. To bol zrovna víťazný nájazd po predĺžení pri výhre 2:3. Inak ani v divokom domácom zápase pri výhre 6:5 neskóroval.

Navyše ide o b2b zápas pre Washington po domácej prehre s Flyers 2:5. Kde som taktiež úspešne analyzoval, že Ovi bude bez gólu.

Kurz je pre mňa určite zaujímavý, a tak daný tip využijem opatovne a verím, že Ovi si dvojzápasové suchoty vyberie. 10/10

Tiket



Chat