• Dátum: 04.03.2020
  • Tip: Peterburg a Více než 2.5
  • Kurz: 1.66

Ahojte tiperi .

Na dnes som si pre vás pripravil 3 zápas prvého kola play-off KHL Čechov : Peterburg

Tu mám dnes jasného favorita a to je Peterburg a verím že oba mužstva sa strelecký presadia a tým pádom padnu minimálne 3 góly .

Peterburg doma tak ako sa čakalo doma 2 krát zvíťazil a to 6:1 a 4:3 . Druhý zápas nás chlapci s Peterburgu trocha ponaťahovali aspoň tých ktorí sme mali na tikete 1 ale nevadí nakoniec sa nám zelenalo .
K tomu 2 domácemu zápasu. Po 2 tretine Peterburg viedol 4:1 a tak v tretej trocha poľavil a nakoniec sa strachoval o výsledok . To im ale pred 3 zápasom v sérii môže len pomôcť . Lebo hráči Peterburgu jasné videli že ani nejmenšie poľavenie sa im nemusí vyplatiť a preto pôjdu do 3 zápasy naplno a vyhrajú ho .
Peterburg môže byť po prvých 2 zápasoch v sérii spokojný a do 3 zápasu ísť v pohode čo by sa malo odzrkadliť na ich výkone .

Čechov prvé dva zápasy v sérii prehrali ale nič iné sa ani neočakávalo . Doma sa budú snažiť o útočnejší hokej a niečo zo sériou ešte urobiť a to by mala byť voda na mlyn pre hráčov Peterburgu. Preto verím že v zápase padnu minimálne 3 góly a Peterburg zvíťazí .

Pekný deň .

Tiket



Chat