• Dátum: 03.03.2020
  • Tip: Cagliari
  • Kurz: 1.91

V 27.kole talianskej Serii A, privíta Spal hostí z Cagliari a ja v tomto zápase verím vo výhru hosťujúcého tímu.

Spal je suverénne posledný v Serii A. So zisk 15 bodov strácajú na posledné miesto na záchranu už 8 bodov, a vyzerá to tak, že na rok sa ich boje v najvyššej súťaži týkať nebudú. Pri skóre 19:44 za 25 zápasov sa nič iné ani čakať nedá, tímu nefunguje jak útok tak aji obrana. Z posledných 12 zápasov prehrali 10! Vyhrali dvakrát a vždy išlo skorej o prekvapenie, keď tri body brali z Turína a Atalanty.

Cagliari je s formou na tom podobne zle. Začiatok sezóny začali výborne a pohybovali sa v priečkach ktoré zaručujú Európske poháre. Následne ale čakajú na výhru už 12 zápasov! To si odniesol aj tréner Marana ktorého spolu s jeho tímom vedenie prepustilo. Aktuálne 11.priečka so ziskom 32 bodov. Skóre 41:40 ukazuje hlavne problémy v deravej obrane.

Od roku 2016 ked sa tipmy stretli prvýkrát, zo 6 stretnutí vyhralo Cagliari až 5krát(!), jeden zápas skončil remízou. V tejto sezóne Cagliari doma vyhrali 2:0.

Cagliari cez leto výrazne investovalo do tímu a ten má reálne prepoklady aby bojoval o vyššie priečky ako sú ich aktuálne výsledky. Zmena trénera by na tím mohla mať ideálny pozitívny vplyv. Ja verím, že sa to proti najhoršiemu tímu potvrdí. Ale predsa, volím istejšiu cestu a pri remíze sa vklad vracia. 10/10

Tiket



Chat