• Dátum: 03.03.2020
  • Tip: Liverpool
  • Kurz: 1.91

V zápase Osemfinále FA Cupu medzi Chelsea a Liverpoolom, verím viacej hostújúcemu tímu.

Chelsea postúpila v FA Cupe najprv cez Nottingham 2:0 a následne Hull 1:2. V anglickej Premier League im patrí 4.miesto so ziskom 45 bodov. Ich forma je ale veľmi kolísavá, však z posledných 5 zápasov vyhrali len jeden a po dva remízovali/respektívne prehrali.

Liverpool v FA Cupe najprv s prevažne mladíkmi porazil Everton (ktorý nastúpil v plnej sile) 1:0 a následne v opakovanom zápase (2:2) vyradil sj Shewsbury. V lige dominujú suverénne na prvom mieste, aj keď posledný zápas prehrali na Watforde 3:0 (prvá prehra v lige v sezóne).

Obidva tímy sa stretli túto sezónu už trikrát. Vo finále o Superpohár vyhral Liverpool na penalty v úvode sezóny. Následné oba ligové zápasy zvládli taktiež výherne. Doma 2:0, respektívne vonku 1:2.

Je veľmi otázne v akej zostave Liverpool nastúpi, ale neočakávam nejakú Bčkovú zostavu, skorej mix kvality a mladíkov čo si to vybojovali. Určite treba zareagovať aj na prehru v lige. Tej by som vyslovene veľkú dávku nedával, sezóna sa len dohráva s prakticky istým titulom a tak aj motivácia sa hľadá ťažšie. V FA Cupe ide ale o trofej a tak by to mohlo mať pozitívny efekt. Chelsea pravdepodobne tsktiež pretočí zostavu, čakám ale menej zmien ako ich súper.

Ja ale verím vo výhru hostí, budem ale nohami na zemi a zvolím opatrnejší tip, keby zápas skončí nerozhodne, vklad sa vracia. 10/10

Tiket



Chat