• Dátum: 02.03.2020
  • Tip: Arsenal -1.5
  • Kurz: 2.19

V osemfinále FA Cupu medzi Portsmouthom a Arsenal, verím vo výhru favorita, a myslím si, že to nebude najtesnejším rozdielom.

Portsmouth sa nachádza v tretej najvyššej anglickej súťaži, League One, kde obsadzuje 3.miesto. Pre tento tradičný anglický celok je návrat medzi elitu priorita v čo najkratšom čase. V FA Cupe začínal od samého začiatku a vyradil tímy Harrogate, Altrincham, Fletwood a Barnsley.

Arsenal v Premier League je na 10.mieste, prakticky sa ho boje o kvalifikáciu do Európy týkať nebudú a navyše vo štvrtok vypadol aj z EL keď neudržal po prvom zápase priaznivý výsledok (vyhral na Olympiakose 0:1, následne doma v predĺžení vypadol). FA Cup je tak zrejme jediná cesta ako zachránit túto spackanú sezónu. Ligu hrajú štandartne cez víkend takže očakávam Ačkovú zostavu. V FA Cupe odohrali dve kolá keď porazili premierligový Bournemouth a nebezpečný Leeds.

Troška z histórie, Portsmouth ešte nikdy nad Arsenalom nevyhral!

Ja verím, že postup si postrážia už v prvom zápase a neočakávam tesnú výhru (navyše ten kurz nemá premňa veľkú hodnotu). Ako som spomínal, Arsenal má jedinú šancu na záchranu sezóny v FA Cupe a myslím si, že Arteta si je toho veľmi dobre vedomý. Liga je už stratená, z EL vypadli (čo tomuto tipu dosť pomohlo). Arsenal po výmene trénera sa herne zdvihol a v tomto zápase to potvrdí. O dva góly by si ti mali postrážiť. 10/10

Tiket



Chat