• Dátum: 01.03.2020
  • Tip: Arsenal
  • Kurz: 1.42

Arsenalu reálne hrozí, že sa v budúcej sezóne nepredstaví v žiadnej európskej súťaži a tak pre nich je účasť vo FA cupe momentálne veľmi dôležitá.

FC Portsmouth si určite mnohí pamätáme ako účastníka Premier League, ale aktuálne je až v tretej anglickej lige. Tam sa síce drží na tretej priečke a má ambície posunúť sa o súťaž nižšie, ale v takej súťaži určite nejaké známejšie futbalové mená nenájdeme. V kádri, ktorý má hodnotu len 7 mil. euro nájdeme len 7 legionárov. Z hráčov sa najvýraznešie presadzujú Ronan Curtis(11g+5a) a John Marquis(8g+5a).

Arsenal určite netreba predstavovať a ani hráčov, ktorý sa v jeho kádri nachádzajú. Len pre porovnanie uvediem trhovú hodnotu kádra hostí ktorá je 698 mil. euro, ale tá samozrejme zápas nevyhráva. Ako som písal v úvode po vypadnutí z EL v dueli s Olympiakos a aktuálne až 10. pozícii v ligovej tabuľke hrozí kanonierom, že si po dlhých rokoch nezahrajú v budúcej sezóne v európskej súťaži čo by iste bola veľká blamáž.

Posledné výkony Arsenalu boli docela sľubné veď ťahal šnúru piatich zápasov bez prehry. Pohárové sklamanie, ktoré trvalo s predĺžením až 120 minút môže troška pozmeniť zostavu hostí, ale v akejkoľvek zostave Arsenal nastúpi na pôde treťoligového tímu tak musí byť favoritom.

Tiket



Chat