• Dátum: 01.03.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.54

Dnes sa stretne Bohemians s Karvinou. Nechce sa mi veriť, že najmenej dva góly nepadnú. Obidve dva tímy malí úspešný vstup do sezóny a naštartovali záchranárské boje. Bohemians prekvapivo vyhral 1:0 so Slaviu Praha. Síce over nevyšiel ale Slávia má oveľa vyššie kvality, ako Karvina. Potom síce Bohemians prehral v Liberci 3:1, ale dokázal defenzíve Liberca streliť gól. Ak si to tak zoberieme, Libercu nedokázala streliť gól v tomto roku ani Sparta!
To Karvina zdolala svojích konkurentou na zostup a vyhrala doma zápasy so Zlinom 2:0 a s Teplicami 3:0. To je dôkaz, že Karvina dokáže dávať góly namočeným družstvam do zachranárskych bojov.
Kľudne sa môže stať, že ak jedno mužstvo streli 1 gól, prehrávajúce otvorí hru v snahe čo najskôr vyrovnať. A budeme mať veľa šanci na obidvoch stranách, aj s brejkov. Veď im ide o veľa a každý bod sa počíta! Veľmi nepochybujem, že obidve namočené mužstva sa budú snažiť uchmatnú 3 body a k tomu prispôsobia taktiku.
V kurze 1,54 na viac ako 1,5 góla v zápase preto vídím veľkú hodnotu. Také kurzy na dva góly nám tak často neponúkajú. V stávkovej kancelárii NIKE, už niečo bukmeri tušia a vypísali kurz na viac ako 1,5 góla kurz iba 1,43! Odvážnejší môžu skúsiť tipy aj na viac ako 2,5 góla.
Prajem veľa šťastia a hodnotné výhry

Tiket



Chat